Важливо! Правила пожежної безпеки під час святкування Дня Незалежності

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖ ТА ІНШИХ НС ПІД ЧАС ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць, що будуть задіяні для проведення святкових заходів до Дня Незалежності України рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки.

Аби свята пройшли без надзвичайних подій, Обухівське районне управління Головного управління ДСНС України у Київській області звертається до громадян, аби нагадати про дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Вимоги пожежної безпеки під час проведення масового заходу:

Під час масового заходу не наближатися до електроприладів, музичної апаратури, які живляться електрострумом. У разі виявлення обірваних проводів, неізольованої проводки, іскріння проводки негайно повідомити організаторів.

Під час проведення заходу не кричати, не свистіти, не бігати, не стрибати, не створювати травмонебезпечних ситуацій.

Вимоги протипожежної безпеки в разі виникнення пожежі або НС:

1. Негайно повідомити організаторів про виникнення пожежі, аварійної ситуації.

2. Чітко виконувати команди організаторів. Не панікувати, не кричати, не метушитися. Спокійно йти до запасних виходів.

3. Після евакуації вишикуватися в зазначеному місці і під час переклички зазначити свою присутність для обліку. Нікуди після евакуації без дозволу не йти.

4. У разі, якщо непередбачувана ситуація виходить з-під контролю дорослих, терміново подзвонити за номером 101, повідомити про пожежу або аварійну ситуацію, назвати своє прізвище та ім’я та адресу установи.

ПАМ’ЯТАЙ, що пожежу легше попередити, ніж ліквідувати. Якщо пожежа все ж виникла, потрібно негайно сповістити пожежно-рятувальну службу, зателефонувавши за номером «101».

Провідний інспектор відділу запобіганя надзвтчайним ситуаціям Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту Владислав СЕКРЕТ

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.