Повернутися до звичайного режиму

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Цього дня учні Копачівської школи за сприяння ГОЛОВИ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Туренка Олександра Валентиновича та ГОЛОВИ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ШУШАКОВА Костянтина Олександровича безкоштовно відвідали КИЇВСЬКИЙ ДЕЛЬФІНАРІЙ "НЕМО". Діти отримали море позитивних емоцій та вражень. Дякуємо за надану можливість весело провести час!

/Files/images/60_mdwLSdyY.jpg

/Files/images/O_OMq8sa2B0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.