До 200 - річчя від дня народження Т.Г. Шевченка

/Files/images/2014-03-07 16.54.54.jpg У 2014 році Україна відзначає 200 - річчя із дня народження символа Української держави - поета і прозаїка, художника і громадського діяча - Тараса Григоровича Шевченка.

Зазначимо, що протягом тижня в Копачівській ЗОШ І-ІІ ступенів школярі читали твори Т.Шевченка і ділилися своїм сприйняттям його творчості, відбулася виставка дитячих робіт та загальносільський урочистий захід із вшанування пам"яті великого Кобзаря.

/Files/images/2014-03-07 16.58.50.jpg Ми щиро захоплюємося високим образом Кобзаря, його громадянською принциповістю і моральною чистотою, відданістю правді и свободі.

/Files/images/IMG_4035.JPG Український народ впізнає себе в творчості й долі Шевченка, свою історію, долю, славу й покликання і цим національно самостверджується, духовно очищується, морально змінюється.

Шевченко виступає сьогодні духовим будівничим нашої держави. Він росте й розвивається в часі, історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічному шляху до Шевченка…..

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.